Leveransinformation

Leveranser:

Från att du har lagt din order till att den skickas ut ur vårt lager tar det högst 24 timmar (undantag röda dagar, helger samt vid onormalt hög belastning). Skulle den produkt du beställt vara slutsåld kontaktar vi dig. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Skulle något i din beställning vara restnoterat konktaktat vi dig och kommer överens om hantering. Lämna därför alltid dina korrekta kontaktuppgifter! Alla våra paket har avsändaren: Fashion Factory 88.

Avisering:

Vi vet känslan, när du lagt en order och knappt kan vänta på att ha den i din hand. Därför har vi flertalet aviseringar som ger dig bra insikt om din order och leverans samt håller dig 100% uppdaterad om vart ditt paket är och när det kommit fram.

1) Orderbekräftelse: Direkt efter att du har lagt din order kommer du att få en orderbekräftelse som bekräftar att din order är lagd.
2) Föravisering: När din order är packad och redo för att lämna vårt lager så får du en s.k. föravisering mailad till dig som innehåller ditt kollinummer som du kommer att kunna följa ditt paket med.
3) Transportörens avisering: Beroende på vilket aviseringsval du indirekt gjort kommer transportören att avisera dig med information om när ditt paket är framme och var du kan hämta ut det.

​​På så vis har du full koll på hur det går med din order.

TOP